Det praktiska – lokaler, presenter och get away weekends!

Företagspresenter

företagspresenter

Det finns ett flertal tillfällen och situationer varje år då en gåva till företagets anställda kan komma på tal. Många företag ger bort en liten present till anställda, leverantörer, kunder och samarbetspartners för att fira till exempel högtider, jubileum och födelsedagar. En gåva brukar alltid vara uppskattad, men det kräver även planering från företagets sida. Gör man det rätt så är det dock både en rolig och trevlig tradition.

Att ge bort en present stärker också era relationer då det är en fin gest för att visa uppskattning. Det är också ett smart sätt att sända iväg en liten påminnelse till de samarbetspartners som man kanske inte har daglig kontakt med. Men hur gör man då för att hitta den perfekta företagsgåvan? Det första som du bör göra är precis det som nämndes inledningsvis: att börja i god tid. Har du ett större företag så kanske du behöver beställa flera hundra artiklar, och glöm inte då att beställa i god tid eftersom leveranstiderna kan vara långa.

När du väljer vad gåvan ska innehålla tänk på vad det kommunicerar om ert företag och varumärke. Den perfekta gåvan ska sända rätt signaler om era kärnvärden. Ha även i åtanke att det gäller hitta en present som passar män såsom för kvinnor, liksom fungerar för alla åldersgrupper. Varje gång presenten “används” ska tankarna gå tillbaka till er som företag. Det är också viktigt att tänka på miljömässiga aspekter när man köper presenter.

Er logotyp bör som generell regel alltid finnas med på produkten. Beroende på budget så finns det en rad olika produkter att välja bland. Ett tips är att kika runt på olika former av presenter för att få inspiration och tips. Kanske ge bort en termos med företagstryck som fylls med varm choklad inför julledighetens skidutflykter? Eller en vinöppnare som kan användas i sommarstugan under sommarens semester? Vad du än väljer, lycka till med företagspresenterna!

När vi pratar företagspresenter är det passande att nämna modeartikeln. 

 

Lediga lokaler 

Ett nytt kontor innebär nya möjligheter och förhoppningsvis en miljö där man verkligen kommer att trivas. Det finns gott om lediga lokaler, där man kan jobba på ett modernt och effektivt sätt. För att välja rätt lokal så bör man veta lite mer om Malmö och här kan man få stor hjälp av en lokal tjänst som kan de olika stadsdelarna och vet vad som kan tänkas passa för ens egen verksamhet. Här är några saker att tänka på då du är ute efter en kontorslokal i Malmö.

Områdeledig lokal

Område är viktigt. De bästa delarna kan sägas ligga nära vattnet, för här kommer man också nära city med mat och shopping. Hamnområdet erbjuder en hel del lediga lokaler och här är det riktigt trivsamt att arbeta. Miljön är vacker och man har nära till Centralstationen och andra kommunikationer. Vissa områden kan ligga lite avsides och då ska man betänka hur man tar sig till och från kontoret samt hur man ordnar med saker som lunch.

Inredning

Inredningen är också viktig att beakta. Ta reda på om det kommer att finnas modern utrustning på plats och även hur pass mycket ljus man får naturligt från fönster och från lampor. Luften kommer att påverkas av ventilation så detta är något man måste ta en titt på då man ska besluta sig för vilken lokal man vill hyra som kontor. Det kan också vara av intresse att se på tekniska detaljer vad gäller saker som konferensrum för presentationer och tillgången till Internet.

 

En härlig weekend i Skåne

Man måste inte åka långt för att komma bort. Södra Sverige har storslagen natur men man måste inte ens ströva omkring i denna för att verkligen få ny energi. En härlig weekend i Skåne kan gå ut på att man sitter inomhus i gott sällskap och testar vin, sköna sängar och SPA-avdelningen. Sedan så stör det ju inte om man samtidigt har fin utsikt över skånska vidder, och det oavsett om snön ligger djup utanför eller inte.

Många som tar sig till Skåne för en liten minisemester ser till att komma ut för det är faktiskt riktigt uppfriskande att gå på vandring och syssla med annat som är möjligt i det skånska landskapet. Man kan spela golf eller kanske lära sig något nytt och spännande som segling.

Om man vill utmana sina sinnen men inte sporta så kan man istället se till att ta del av en kurs där man lär sig mer om vin, ost eller kanske whiskey. Allt går att ordna i Skåne och det är klart att man ska se till att ta med sig en riktigt god vän eller partner. Det går rentav att ordna en härlig weekend i Skåne för ett större sällskap så att man kan ha många goda skratt omkring middagar som serveras av andra. Att man sedan inte måste plocka av bordet eller diska är också något som gör att en weekend i Skåne känns som ren hälsa för hela kroppen och för själen. När man har kommit hem igen så blir det ofta så att man snabbt bokar nästa helg för att ha något att se fram emot.

Lämna ett svar