Skönhet – Det yttre speglar det inre

Även om det är det inre som räknas är det absolut det yttre som vi använder oss av för att uttrycka vår personlighet och personliga stil. Här kommer vi diskutera allt som har med just personlig stil att göra, vi vill inte begränsa oss till ett specifikt ämne utan vi kommer här ta upp allt! Vi vet att personlig stil handlar om en inre känsla, för visst är det just genom färg och stil vi uttrycker våra känslor och personlighet. Det samma gäller självklart våra hem och den inredning och det färgval vi gör när vi ska inreda bostaden – allt speglar den personen som bor där.

Inspiration att våga

Vi vill inspirera dig till att ta ut svängarna och leka med färg, form och stil!

Våga mer!

Med denna sida önskar vi inspirera dig att våga mer, vi vet att det inte är alla som verkligen vågar ta ut svängarna när det kommer till kläder och inredning. Men varför gömma sig bakom något man egentligen inte tycker om? Att inte uttrycka sin personlighet gör att man känner sig instängd och inte riktigt ”som sig själv”, här kommer du får läsa tips om hur du kan våga lite mer när det kommer till färgval och stil!

Utsidan som räknas?

Ämnet har diskuterats vilt de senaste åren och åsikterna går isär åt alla håll och kanter, är det insidan eller utsidan som betyder mest? Kan man verkligen förmedla sin insida utan att använda sig av utsidan?

Rensa ut!

Trivs man inte med sin utsida finns det många knep att ta till utan att man behöver beställa en tid hos närmaste plastikkirurg. Först och främst så måste man börja rensa bland sina kläder och det man helt enkelt inte tycker om. Detta är ett väldigt bra första steg eftersom man svart på vitt får se det man inte trivs i vilket gör det lättare att göra sig av med det. Släng inte kläderna och skorna- tänk på att det finns behövande överallt!

Skönhet

Skönhet behöver inte betyda att man måste spendera flera timmar med sminket framför badrumsspegeln varje dag, men att unna sig en behandling kan göra under för självkänslan. Bor man på östkusten kan man till exempel unna sig tandblekning hos en tandläkare, en ny frisyr hos några av landets bästa frisörer eller en härlig ansiktsbehandling efter behov. Är man intresserad av smink och vill lära sig mer finns det även en rad olika kurser man kan boka på kvällar och helger.

Ny garderob

När man rensat ut och skänkt och slängt det man inte vill ha är det dags att leta ny inspiration, de flesta butiker säljer idag en uppsjö av magasin där man enkelt kan hitta sin nya stil. Börja med några tidningar och gå igenom dem, klick ut det som tilltalar och gör en så kallad mind-board. Nu kan man enkelt se vad man faktiskt tycker om och skapa sig en bild av vad man behöver. När det är dags att gå ut och shoppa är det alltid bra att ta med en nära vän eller familjemedlem som kan vara smakråd, ärlighet vara längst!

Behöver inte kosta skjortan!

Nej att skaffa sig en ny garderob och ny stil behöver inte kosta skjortan, det finns väldigt bra budgetalternativ att kombinera de lite dyrare plaggen med. En bra tumregel är att baskläder såsom skjortor, jeans, t-shirts och linnen gärna får kosta lite mer eftersom de används ofta och därmed slits mer. Trend- och säsongsplagg behöver inte kosta speciellt mycket eftersom de bara används under en kort period. Att köpa kläder är en investering och det gäller att investera långsiktigt i god kvalitet och härliga material som håller och står emot tidens tand!

Frisör

Vi är en frisörsalong som, vi har många frisörer som har mångårig erfarenhet av yrket som frisör. Detta är en trygghet för dig när du vänder dig till oss, du kan vara säker på att vi kommer att göra ett professionellt jobb och att du kommer att gå därifrån och känna dig snyggare än någonsin. De bör vara ditt självklara val när du behöver en Frisör. Om du vill färga håret hos oss får du först en kostnads offert vad det kommer att bli för slutsumma på besöket. De är även experter på att se vilka färger som passar din hy och vilka kulörer som kommer att få dina ögon att lysa.frisör

Utöver färgningar, slingningar och toningar så gör de även uppsättningar till livets alla viktiga tillfällen, och du kan vara säker på att du kommer att bli bemött med samma respekt oavsett vilken ålder, hudfärg eller könstillhörighet du har. De vet att det är viktigt för alla att känna sig vackra ibland, och det är detta vi erbjuder dig som kund. Du kommer känna dig väldigt nöjd med dig själv efter ditt besök på vår salong och du kommer vilja återkomma där igen.

Skönhetsoperation/förstoring

En bröstförstoring innebär att man med hjälp av ett plastikkirurgiskt ingrepp opererar in silikon, koksaltlösning eller en kombination av de materialen. Bröstimplantaten placeras bakom bröstmuskeln eller bröstvävnaden i syfte att förstora eller förändra bröstens storlek eller form. Operationer som ska omforma eller förstora brösten hos kvinnor är idag ett av världens mest efterfrågade ingrepp hos plastikkirurgiska kliniker. Det utförs årligen hundratusentals bröstförstoringar med bröstimplantat över hela världen. Med dagens teknik kan man även se hur de nya brösten kommer att se ut i en 3D-simulering. Tyvärr kan man inte använda metoden inför ett implantatbyte eller om man har så kallad hängbröst.

Vem vill genomföra en bröstförstoring?

Det finns många orsaker till varför man vill genomföra en bröstförstoring. En anledning kan vara att man är missnöjd med sin bröststorlek eller att man vill fylla ut brösten efter en stor viktnedgång eller en graviditet. En annan vanlig anledning är att man vill återskapa ett bröst efter en bröstoperation.

Oavsett anledning är det viktigt att välja rätt klinik när man ska genomföra en bröstförstoring. Man bör känna till vilka riskerna är vid en bröstförstoring, hur själva ingreppet går till och vilka komplikationer som kan uppstå efter en genomförd operation.

Priset för en bröstförstoring kan variera kraftigt från land till land och ingrepp till ingrepp. Om man vill genomföra en operation finns det några bra kliniker med relativt låga priser. Men man ska aldrig låta priset vara den avgörande faktorn när man väljer klinik.

Att tänka på innan en operationoperation – förstorning

Det är även en god idé att läsa om vad som gör en bra kandidat till bröstförstoring. Det är viktigt att känna till om ett ingrepp kommer att ge det önskade resultatet. Det handlar om att förbättra sitt utseende, inte skapa den perfekta kroppen. Har man realistiska förväntningar och en god fysisk och psykisk hälsa är man vanligtvis en bra kandidat för bröstförstoring.

Grå och trist? – En frisör!

Ibland känner man sig grå och trist och att ens yttre inte reflekterar ens inre. Det är inte särskilt kul att se sig i spegeln och inte trivas. Kanske är det dags för en ny stil och en makeover! Få din stil att reflektera vem du är som person. Kanske längtar en punkigare variant av dig att få komma fram eller hemlighåller du en vintagenörd inom dig? Börja med att titta i tidningar och sociala medier för att hitta inspiration. Spara bilderna och skapa dig en egen mood board över din nya, framtida stil. Är det en drastisk förändring där hela garderoben görs om eller räcker det med ett par nya plagg och en ny frisyr? Nu är det klippt!

Har du bestämt dig för en ny frisyr är det viktigt att välja en frisörsalong med frisörer som tar hänsyn till ditt specifika hår för bästa resultat. Hos oss kan du få hjälp dig med just detta, oavsett om du är ung eller gammal, tjej eller kille. Du ska känna dig nöjd med din nya frisyr. För att matcha din nya stil med dina kläder, gå igenom din garderob och testa olika plagg i nya kombinationer. Fota dig själv i plaggen och testa med olika accessoarer för ett nytt intryck.

Sortera bort sådant du inte längre tycker passar och ge bort till välgörenhet och släng sådant som är trasigt. Ha de kläder du redan äger i åtanke när du handlar nytt så att du i butiken vet med vad det du köper passar med.

Lämna ett svar