Kan fönster vara fashion?

Takpaneler, trädgård, panel och färg på utsidan som är tidlös. Ja listan kan göras lång på hur du kan få ditt hus att stå ut och även passa in

Varje hus behöver också bra och snygga fönster och visst kan fönster också så klart vara ett ”fashion statement”, genom att välja ett modernt fönster som är tidlöst.

Bra och funktionella fönster

The devils is in the details brukar man säga. För mig så är bra och framförallt funktionella fönster en viktig del i helheten när det kommer till hus. Ett fönster kan vara mycket. Det kan vara ett sätt att lösa utomstående ljud så som bilar och grannar, det kan vara en extra säkerhet med ett förstärkt fönster som skyddar mot inbrott. Det kan också vara en investering i form av en lägre elräkning om man väljer ett fönster som håller värmen bra jämfört med ett fönster som inte klarar det jobbet lika bra.

Lämna fönsterbytet till ett proffs

Men just fönster är en klurig sak att bara byta ut själv. Det är inte som att måla om huset, lägga nytt tak eller inreda med nya fräscha möbler. Om man inte kan byta fönster så anlitar man såklart någon som kan, det är inte svårare än så.

Men hur vet man vem man ska anlita och vad ska man leta efter?

 

Först så hade jag kollat på var fönsterna köps in eller om den firma som byter ditt fönster producerar eget. Det är alltid en fördel. Dels för att man kan få de mer anpassningsbart, men det är också viktigt att stödja svenskproducerade produkter. Då ska också se till att firman du anlitar gör hela jobbet, från mått, tillverkning och montering. På så sätt behöver du inte blanda in fler företag och både sparar och förenklar ditt fönsterbyte.

Fönsterbyte i Skåne

Om du bor i Skåne med omnejd så kan jag starkt rekommendera ett företag som är experter på fönsterbyte. Kontakta oss om du vill veta mer om företaget och varför dom ligger mig så nära hjärtat.

Det var allt för mig idag. Nästa gång så kommer en artikel om modekläder. Men ibland får man sväva iväg och tänka på fashion i andra banor än bara kläder. För mig så kan allt vara fashion!

Med vänlig hälsning, Bruno Karlsson